8 entry daha
  • son karar editi: koineks benim için artık çöp. btcturk sıfır ücret ile kripto çekimi yapmaya başladı. btcturk number one bundan sonra.

    sonunda yabancı altcoin borsaları kalitesinde bir tl/altcoin borsası. saniyeler içinde tl yatırma işlemimi onaylamasıyla beni benden aldı. üstelik bir çok bankada hesapları var, eft yerine havale yapılıyor ziraat ile rahatça. hesap onayı da çok kolay ve hızlı oldu. tramvayda kimliğimin önlü arkalı fotoğrafını çekip yolladım 5 dakika sonra onaylandı.

    yalnız litecoin çekim ücreti koinimden %33 düşük ama yine yüksek ya. bu kadar kar etmeseniz ne olur ki çekimlerden? biz de rahat rahat oradan oraya taşısak dijital paralarımızı. aldığınız 0,01 ltc, verdiğiniz miner fee 0,000725 ltc. insaf yahu. bari adam gibi miner fee verin. bir de transfer ücreti bize ait bir gelir değil diye yalan söylemişsiniz bravo.

    edit: akbank dışındaki banka hesaplarını kapatmışlar. bir 50 liralık litecoin alayım havale ile dedim, sadece akbank'ı görünce vazgeçtim. vizyonunuza sıçayım.
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap