3 entry daha
  • klasik türk kezosu. bir de feylosofmuş gibi yaşam hakkında yorumları falan alınmış amk. cringe.

    sikik doğu ve kuzey avrupa ülkeleri de içindedir muhtemelen gezdiği yerlerin. litvanya , slovenya(orta avrupa) , slovakya , polonya , letonya , estonya. lan verdikleri pozlar hep aynı bir de bunların. manzaraya bakarken fotoğraf çekilince " kesin burayı gezmiştir" diyebiliyorsun. gezdim demesi de gidip cafede latte içip o şehiri simgeleyen yapının yanında fotoğraf çekilmek değilse ben de bir şey bilmiyorum.

    bir de yaptığı matah bir şeymiş gibi haberi yapılmış. lan geri zekalı , zaten her eramus'a giden buna yakın ülke geziyor. büyük ihtimalle editörlerden veya hürriyet çalışanlarından birinin kızı.

    edit : bazı erasmus gezginleri yok çekememezlik, kıskançlık falan demiş. buna ben kıçımla bile gülmem arkadaşım. burada eleştirilen şeyin ne olduğu çok açık ortada. röportaj yapılıp, instagram'a attığı fotoğrafların boşluğu eleştiriliyor. bunu anlamıyorsan siktir git çay koy. into the wild izleyip ; salak salak pozlar verip instagrama atarak gezgin olunmuyor. bu tiplerden sana zibilyon tane örnek veririm çevremden. hiçbirinin ufku açılmadığı halde, mal mal triplere giren, 1 sene önce gitmesine rağmen hala o okulun ismini bio'larına yazan gösterişçi bunlar.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap