408 entry daha
  • size reza'nın yaptığı türkiye'nin yararınadır diyen siyasi islamcılara kanmayınız.
    bu şerefsizler size işin ekonomik boyutundan bahsederken ükeye giren paradan bahsedecek olabilir, bunu yemeyiniz. bu yüzsüzler bu paranın nereye aktarıldığı konusunda size yalan söyleyecekler. bu para bizim ekonomimize falan girmemiştir, eğer bahsi geçen 200 milyar dolar ekonomiye girmiş olsa ülke çılgın atar kardeşim, zaten ülkenin bütçesi 400 milyar lira kime ne anlatıyorsun sen, böyle bir giriş olsa ülkenin borcu kalmamış olması lazım ama var hemi de kol gibi var. yapılan hiç bir iş yok canlarım, net şekilde şu 15 senelik akp iktidarında devlet bütçesi ile yapılan hiç bir iş yok, ötv ve enerji ithalatından sağladıkları avantajlar ile yapılan bir duble yol muhabbeti var gerisi komple borç.
    rezanın yediği herzeden ortaya çıkan ekonomi de yandaş medyaya, yandaş vakıf ve derneklere, ki içinde şu an düşman ayağı yaptıkları fetullahçılar da bolca var, yandaş iş adamlarına ve kuvvetle muhtemel yönetici kadroya aktarıldı o kadar. ve bu aktarılan paralardan ortaya çıkan sadece baskıcı ve yalak bir basın ve her lafa atlayan şerefsiz aktrol ordusu, bu kadar.
    reza ile yapılan iş suçtur, ha doğru kullanılmış olsa ve ülkenin yararına kullanılmış olsa derim ki evet lan işte ülkeye faydası oldu öyle veya böyle yanında durmak lazım, öyle bir durum yok. bu boku yiyenler hesabını ödesinler arkadaş beni ilgilendirmiyor. akpnin standart biz bi bok yedik yerken size sormadık, meyvesini de biz yedik, hadi şimdi beraber ceremesini çekelim yaklaşımını yemeyiniz, buna akpliler de dahil bu arada arkadaş bir parti tutuyorsun diye adamların yediği her bokun parasını ödemek zorunda değilsin, parti bu bugün var yarın yok mesele ülke, ülkeye sahip çıkmak lazım.
    bu iş bu kadar basit.
    reza olayını milli mesele gibi yutturmaya çalışan hırsız, yüzsüz ve boş insanlara itibar etmeyiniz.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap