30416 entry daha
  • ikinci turda muhtemel rakipler arasında a grubundan basel/cska ya da e grubundan sevilla/spartak gelmediği takdirde şampiyonlar ligine veda edecek takım. hatta cska ve sevilla gelirse elenme ihtimali yine yüksek.

    beşiktaş bu sene henüz iyi bir hücum takımı tarafından test edilmedi. organize ve çoşkulu bir şekilde hücum eden first class bir takım beşiktaş defansını dağıtır. bakın açık söylüyorum eğer ikinci turda bu takımların dışında bir takım gelirse beşiktaş'ın hiç bir şansı yok. hele real madrid gelirse darmaduman eder beşiktaş'ı. kimse kusura bakmasın ama hakikaten olabilecek en kolay gruplardan birine denk gelindi. bu gruptan çıkacak iki takımda ikinci turda elenir. bunu söyleyince de hemen bi vardar, östersunds geyiği dönüyor, elmayla armut resmen.

    beşiktaş şu anda belki de tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. tam da böyle bir dönemde böyle bir grup gelirse gruptan da çıkar birinci de olur. ama gelip gelebileceği yer şu anda bu.

    diğer yandan bu bir başarı mı evet başarı. ne olursa olsun gruptan çıkıyor hem de lider olarak çıkıyor. ayrıca önemli bir tecrübe kazanılıyor. peki bu gelecek adına ümit verici olabilir mi? pek sanmam. çünkü kadronun miadı doluyor. quaresma muhtemelen elendikten sonra yokları oynar, talisca'da aynı şekilde. zaten bu ikisi benim gözümde beşiktaş'ın yüzde ellisi. ayrıca şenol güneş'te zirvesini görecek. bi sene daha kasalım seneye daha da iyisini yaparız gibi bi motivasyonunun kalacağını hiç sanmıyorum. kısacası olası bir elenmeden sonra beşiktaş'ın boşluğa düşeceğini ve ligde de kötüye gideceğini tahmin ediyorum.
25725 entry daha
hesabın var mı? giriş yap