29 entry daha
  • the last stand'de oldu gosterilse de tekrar hayata dondurulecegine inandigim, en azindan inanmak istedigim marvel karakteridir. eger boyle bi sey olacaksa asagida yazdigim gibi olmasini isterdim.

    hollywood bacaginda marvel dunyasi 2017 itibari ile thanos'u gordu. thanos oyle hulk'la falan kiyas kabul etmeyecek kadar oldukca ust seviye bir karakter. thanos'un karsisina ona denk birisini cikarmak gerekecek. thanos'u infinity gauntlet'i olmadan kolayca yenebilecek tek varlik(simdiye kadar hollywood'da gosterilenler arasinda) phoenix. hatta infinity gauntlet'li thanos'un bile phoenix karsisindaki durumu mechul. bu elbette yazarlarin bilerek biraktiklari bir bosluk. kestirilemezlik seyirciye surpriz yaratiyor sonucta.

    mechul olma sebebi ise thanos'un infinity gauntlet'inin ve thanos'un kendisinin yalnizca tek evrende varolmasi. phoenix ise multiverse bir varlik. phoenix demek tum canlilik demek. thanos mevcut evrende phoenix'e galip gelebilecek gucte bile olsa tahminimce ileriki filmlerde phoenix thanos'u infinity gauntlet'in anlamsiz oldugu bir evrene goturecek ve onu orada yenecek. belki de yenmesine bile gerek kalmayacak. cunku infinity gauntlet olmadan thanos o kadar buyuk bir tehdit degil. en azindan phoenix icin.

    --- spoiler ---

    avangers ile thanos'un kapismasi malum. bu kapismanin marvel takipcileri tarafindan yogun olarak elestirildigi de biliniyor. hollywood alternatif bir ilerleme duzenleyebilir.

    --- spoiler ---
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap