480 entry daha
  • dilara-adem cifti cok iyiydi bu hafta. ozellikle adem rolunde firat tanis anormal iyiydi. terapi ve ruya sahnelerinde tuylerim diken diken oldu.

    teyze-akif ikilisi muazzam iyi, tabii bunda neslihan yeldan'in payi buyuk. bir demet tiyatro yillarindan beri cok severim kendisini. tek elestrim akif'e: nefes alis verisi cok rahatsiz edici, cok gurultulu. surekli nefes nefese bir hali var, izlerken beni bunaltiyor. stresli sahnelerde normal ama kahvalti sahnesinde bile nefes nefese. zaten genizden konusuyor ve burnu tikanikmis hissi yaratiyor, bir de bu mevzu eklenince kendisinin sinuslerini pompayla acasim geliyor*.

    fikret rolunde cok basarili, keza osman da oyle. gozleriyle oynuyorlar ve abartmiyorlar. bayilarak izliyorum.

    son ovgu de esma-garip ciftine. iyi oyunculuk dersi gibi her sahneleri. o mimikler, bakismalar, agiz ucuyla gulmeler, beden dili... cok hoslar. tamer levent'i daha evvel ask yeniden ve cesur ve guzel'de biraz izlemistim, o zaman da cok basariliydi. hem huysuz babayi, hem yalanci ve cikarciyi, hem kalbi kirik zarif eski sevgiliyi cok inandirici oynuyor. eski oyuncular bir baska vesselam.

    dizinin en zayif halkasi ozcan deniz. cunku kendisi faruk degil, ozcan deniz. asli enver yetenekli bir oyuncu, elinden geleni yapiyor ama mesela osman'la y da esma'yla olan sahneleri gibi seyirciye gecmiyor faruk sahneleri. napalim, ona da katlaniyoruz artik.
2117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap