• hdp milletvekilli türk ermeni vatandaşı garo paylan'ın iddiası. türkiye'den bir tim suikast için avrupa'ya yayılmış. özellikle akp'den dolayı avrupa'ya gidenler, türk ermenileri, aleviler, kürtler, süryaniler ve muhalifler hedefteymiş.

    garo paylan beyefendi bu dehşetengiz iddiayı şöyle devam ettirdi;

    --- spoiler ---

    “başta almanya olmak üzere avrupa’da yaşayan türk alevi ve ermeni toplumları, kürtler ve temsilcileri ve akp iktidarında ülkeyi terk etmek zorunda kalmış gazeteciler, yazarlar, akademisyenler, kanaat önderlerine yönelik eylem hazırlığı içinde olan grupların, ses getirecek bir eylem için harekete geçtiği bilgisi tarafıma ulaştı.”

    iddiasına şöyle devam etmiş;

    “türkiye’den karanlık ellerin organize ettiği silahlı suikastler yapacak cinayet birimlerinden bahsediyoruz. özellikle sansasyon yaratacak isimlere yönelmiş açık bir tehditle karşı karşıya olduğumuzu gösteren duyumlar aldım. avrupa’daki emniyet birimleri, bu istihbari bilgiler sonucunda ciddi tedbirleri devreye soktular. bu ciddi tehlike ile ilgili olarak, avrupa’daki vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanması için hükümeti ve ilgili kurumları, gerekli tedbirleri almaları ve avrupalı mevkidaşlarıyla ilişkiye geçmeleri konusunda uyardım. “

    kaynaklar:

    http://www.diken.com.tr/…nelik-suikast-listesi-var/

    https://tr.sputniknews.com/…lan-suikast-istihbarat/

    http://www.hurriyet.com.tr/…ihbarati-aldim-40684872

    --- spoiler ---

    edit: ben bu kadar nefret dolu, bu kadar ırkçı görmedim yahu. yazık çok yazık. adam uyarıyor insanları, sizin hiç mi avrupa'da yaşayan dostlarınız, akp'den dolayı bıkmış muhalifler yok mu? saçmalamayın lütfen!
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap