2 entry daha
  • izlediğim teaserdan anladığım kadarıyla oha diyorum filmindeki bazı sorunları bünyesinde barındıran film.

    öncelikle konu olarak enes batur'un youtuber olma serüvenini anlatması gayet makul. bu konu etrafında dolaşarak birçok güzel hikaye ortaya konulması mümkün. çok genç bir bireyin olan biten karşısındaki dönüşümü senaryoya derinlik bile katabilir. sinema ne kötü oyunculuklar gördü. ama bir filmin izlenebilir olması için bu kötü oyunculukları gizleyen hiç değilse inandırıcı iyi oyunculuklar da sunması gerekiyor. oha diyorum filmini izlerken çocuk müsameresi izlediğiniz duygusundan kurtulamadığınız için izlemeye devam etmekte zorlanıyorsunuz.

    teaserdaki çok kısa enes batur performansında, bir starı beklerken limuzinden abartılı şımarıklık sergileyen bir ergenin indiğini görüyoruz. bu ergen profiline hayran olan, izlemekten zevk alan bir kitle olabilir ama o kitle teaserdaki kitle olamaz. eğer enes batur oyunculuğu kendisine hayran olunmasından mutlu ama aynı zamanda bu hayran olunası hali üzerinde taşıyabilen bir karakter oluşturamıyorsa senaryoyu ona göre yazmanız gerekiyor. eldeki malzeme buysa bu standarttaki oyunculuğun idare edeceği izleyiciyi inandırabileceği bir senaryo olmalı.

    cumali ceber ve oha diyorum toplam hasılatlarının yarısını ilk hafta yaptıktan sonra ilerleyene haftalarda izleyici sayısında sürekli dramatik bir düşüş yaşamışlar. çünkü bu filmlere gidenler filmlerin bırakın kötü olmasının izlenebilir bile olmadığını etraflarına yayıyorlar. benzer durumun burada da yaşanacağını düşünüyorum.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap