2 entry daha
  • dün geceki 20-25 dakikalık operasyonda yırtık donlar sağlam donlar ortaya çıktı. ufak bir sikilatif bir haberle tüm altcoinler başaşşa indi. ortalık kan gölüne döndü. heyecanla elindeki altkoinleri ucuza satanlar iştahla avucunu sıvazlayan zenginlere parayı akıttı.

    ne yazık ki bu heyecanlı ortamda bir anlık gaflette bulunarak elimdeki iota'ları 25 bin satoşi'den elden çıkardım. bombanın etkisi geçip toz bulutu yavaşça yere inince 40 dk sonra anında 27 bin satoşi'ye kadar çıktı. anında %8 zarar ettim. 25 binden almıştım gerçi, kardan zarar ettik.

    ancak bu patlamada ne fayda gördük? yukarı çıktıkça çıldıran bugünlerin popüler coinleri; tron trx, lümens xlm ve enigma eng bir güzel düştü alım fırsatı oluştu. elimde sağlam ripple ve tron olduğu için yeterli miktarda toplayamadım. ancak aldığım xlm 1 saatte tüm zararımı çıkarttı üstüne kara soktu.

    sabır çok önemli. bir de günlük al-sat'çı mısınız yoksa kenara atıp unutma'cı mı? ona karar verin. kenara atıp unutmacılar bu anlık gafletlere kapılmadan hold da hodl.

    işte bunlar hep psikoloji

    edit: bu başlıktaki ilk entry'i yazdıktan 1 saat sonra iota patlamıştı yukarı yönlü. onu da eklemek istiyorum. anında 25 bin den 32 bine fırladı. ben satmadım ama neden satmadım bilmiyorum asldkjl. isteyenler saati saatine kontrol edebilir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap