7 entry daha
  • takimda herhangi bir oyuncunun performansi ile hakemin yaptigi hatalari bir goren bizanslilari gosteren mac. sezon oncesi hazirliklarda takimini gorur ona gore performanis en iyi duzeyde olan oyuncularini sahaya surersin. yanlis tercihlerin veya ongorulerinin bedelini takim olarak odersin. ama hakemin yaptigi hatalari ayni kefeye koyamazsin kardesim.

    ligin ilk yarisindaki macta goztepe de fb de cok ciddi pozisyonlar kacirmisti ve seyircisiz olmasina ragmen seyir zevki yuksek bi mac olmustu. goztepe maca transferde en fazla para harcayan 13. takim olarak, fb ise ikinci ya da ucuncu olarak cikmisti. goztepenin tum onemli transferleri son dakika yapilmis, ve tum oyunculari ancak bi hafta onceki altinordu macinda deneyebilmis, o mactan da 3 1 yenik ayrilmisti. buna karsin fb sezonu erken acmis, avrupada iki resmi mac oynayarak sahaya cikmisti. bunu bilen bahis sirketleri fbyi banko gostermis, beraberlik bile surpriz sonuc olmustu. bizanslilari bu detayla ilgilendirmez ama. onlar volkan hata yapti yoksa 7 cekerdik gibi bahanelerin arkasina siginirlar.

    goztepe taraftarinin kazanacagi kesin olan, macinsa her sonuca acik olacagini soyleyebilecegimiz mac. iddaa oynayacaklar bu mactan uzak dursun.
118 entry daha
hesabın var mı? giriş yap