94 entry daha
  • 2 ayımı tamamlamak üzereyim, söyleyebilirim ki hayatta en sevmediğim şeyleri yiyerek benim için gerçek bir irade sınavıdır.

    karbonhidrat ve şeker ile hayatımı geçirebilecek biriyim. bana yeşillik, sebze, meyve yedirebilecek güç yoktu dünyada, aldığım kilolardan vücudum zorlanmaya başlayana kadar.
    damak zevkim maalesef "hep karb, her zaman karb" şeklinde gelişmiş durumda. diyetin bunu değiştirebileceğini zannetmiştim ama o konuda da 2. aydan bildirebilirim ki hiçbir gelişme yok.

    diyet listemdeki, yemem gereken şeylerden ilk gün ne kadar nefret ettiysem 2. ayın sonunda hala o kadar nefret ediyorum. ha, kilo veriyor muyum? evet. sonuçtan memnun muyum? hem de nasıl.
    ama sonuçtan ne kadar memnunsam, yemek zorunda olduklarımdan da o kadar mutsuzum.

    bu diyet bittiğinde de eski yeme alışkanlıklarıma dönmemem gerektiğini biliyorum. yani aslında hayat boyu bu sevmediğim şeyleri yemek ve sevdiğim şeylerden mümkün olduğunca uzak durmalıyım.

    metabolizması hızlı olan ve dünyaları yese de fit kalan insanlardan nefret ediyorum.

    3 ay sonundan edit: 12 kilo verdim. son 4-5 kilo kaldı. platoya girdim ve tartıda hiç hareket görmediğimden motivasyonum düşüyor ama toplayacağım. son 4-5 kilo gitmeden bırakmak yok.
288 entry daha
hesabın var mı? giriş yap