7 entry daha
  • oyunun yarısına kadar gelmiş ve bitirmeye son derece hırslı biri olarak yorumlarımı paylaşayım. öncelikle bu kadar geç kalma sebebim çok olumsuz şeyler duymamdı. öyle dergilerde yazıldığı gibi muhteşem bir oyun değil. kesinlikle senaryo sağlam, hikaye sürükleyici ama oynanabilirlik diye bir şey yok. silah değiştirmek zulüm. mermi bittiğinde silah değiştirmeye dair bir alışkanlığınız varsa, yandınız.

    silaha dair çok şey beklemeden oynayacaksanız ve bu yüzden ölüp yeniden göreve başlamak sizi sinir etmeyecekse, satın alıp oynayabilirsiniz. ayrıca sisteminiz yeterli değilse oynamak yine büyük problem. optimizasyondan zaten herkes bahsetmiş. ben bu oyunu macbook pro'da oynayan biri olarak ekstradan bir sürü takılma problemi ile karşılaştım zaten. siz mümkünse konsolda oynayın.

    ayrıca bazı yerlerde size eşlik eden karakterlerin arkasından yürümeniz gerekiyor. önden gitmeniz onu hızlandırmadığı gibi kontrol noktasına varmak da bir işe yaramıyor. hatta bazen ölebiliyorsunuz.* bu da oyunu bitirme süresinin gereksiz uzamasına yol açıyor. boş boş yürüyorsunuz.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap