30 entry daha
  • 2017 modellerinde bulunan multimedya ekranlarında sıkıntı bulunan araç. ucuza kaçıp bosch takmamak için daiichi adlı bir markanın üretimi olan ekranı kullanmışlar. ekran durduk yere kararıyor, kendi kapıyor ve tekrar açılmıyor. 3 gün boyunca ara sıra gitmesinin ardından şimdi komple gitti ve 4 gündür hiçbir tepki yok. yenivitara.com forumundan takip ettiğim kadarıyla anakartta sıkıntı bulunmakta. üstüne üstlük bu alet android olmasına rağmen üretici firma alet kendi kendine anca yetiyor, başka yükleme yapılmasın diye google play'i kilitlemiş ve bu sıkıntıdan sonra onarılan modellerde komple tabletin özelliklerinden kaldırmışlar.
    konsol kalitesi de iyi olmayan araç. bir ayın sonunda, araba devir alırken bazen kendi sesimi bile duymadığım kadar büyük bir trim sesine maruz kalıyorum. sanırım verdiğim zaman arabayı bırakmam gerekecek, bu nedenle biraz daha ertelemeye çalışıyorum.

    edit: altta yazan arkadaşın dediği gibi türkiye'ye ithal edilen modellerde daiichi bulunmakta. yukarıda bahsettiğim gibi normalde bosch marka kullanıyorlar. yalnız şöyle birşey var, sonuçta 100.000 tl'nin üzerinde bir fiyat ödüyoruz ama sen 300 - 350 dolarlık cihazı arabadan esirgiyorsan da o da firmanın türkiye distribütörünün ayıbıdır. gerçekten kınıyorum.
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap