239 entry daha
  • şeker, paketli gıdalar, fast food, hamur işi, makarna, pilav, ekmek ve gazlı içeceklerden uzak durmanız gerekiyor en başta. bu sadece göbek eritme için değil sağlıklı bir yaşam içinde gerekli.

    ben 27 yıllık ömrümü sadece bunlarla geçirdim desem yeridir. sebzeyle hiçbir zaman aram olmadı hatta sadece salata yiyorum sebze sayarsak onu da, ama çokta kilolu biri değildim, 50 55 kilo arasında gidip geldim sürekli amaaa son birkaç aydır kendimi gerçekten hasta hissediyordum, yürürken tıkanmalar olsun, uykuya dalamama olsun, sürekli aç hissetme durumlarım vardı. en sonunda beslenme şeklimi komple değiştirdim. yukarıda saydığım herşeyi çıkardım hayatımdan. yukarıda bi arkadaş yazmış nohut yutmuş solucan gibiyim 55 kiloluk vücudumun 10 kilosu göbekte ve gerçekten görüntüm hoşuma gitmiyor. kilolu biri olduğumu düşünmüyorum ama sırf görüntümü düzeltmek ve sağlıklı bi birey olmak için bunu yapıyorum ve yavaş yavaş bu beslenme şeklinin artılarını görüyorum.

    not: sabah ve akşam olmak üzere toplamda 6 km yürüyorum, çok gerekli olmadıkça araç kullanmıyorum bunlarda kısa vadede olmasada uzun vadede işe yarıyor.
736 entry daha
hesabın var mı? giriş yap