6884 entry daha
  • ilginç bir hayvan türüdür.
    istanbul'da yaşayanlar üsküdar'ın kedisiyle meşhur olduğunu bilirler. burada kediler o kadar alışmış ki insanlara akıl alır gibi değil.
    birinci katta bulunan evimin balkonundan eve girip dolaşıp çıkıyorlar. evde olmamıza rağmen hiç korkmuyorlar. bundan bir kaç önce de balkonuma yerleşti bir tanesi. o sıralar hava yağışlı diye kıyamadım ses etmedim yemek falan verdim ve bundan 3 hafta önce kendisi yavruladı. 5 tane nur topu gibi yavrusu oldu. günde en az 10 kere camın arkasından kontrol ediyorum, yavrularını bırakmasın diye durmadan yemek veriyorum, zira etraf martı dolu ve kapıp kaçar diye korkuyordum. -bu korkumun fatma girik filminden dolayı olduğunun kanaatindeyim.- şimdilerde 5 yavrudan 4'ünün 1 gözü kapalı. mikrop kapmış gibi görünüyorlar ve ne yapacağımı bilmiyorum.

    veterinere götürmek istiyorum ama internetten okuduklarımdan sonra onu da yapmaya çekiniyorum. alıp götürsem anne kedi geri getirdiğimde yavruları istemezse diye korkuyorum. böyle durumlarda yavruları istemediği sık görünen bir vakaymış sanırım.

    konu hakkında bilgisi olan biri varsa ve yeşillendirirse sevinirim.
5388 entry daha
hesabın var mı? giriş yap