3 entry daha
  • i am kloot un 3. albümüdür ayrıca,mart ayinda çikmistir.sahane albüm kapaklarini da daha önce the flaming lips , sonic youth ve stereolab le çalismis jay ryan yapmis.
    diger iki albüm den (bkz: natural history) (bkz: i am kloot) biraz daha farkli lakin i am kloot u aratmicak nitelikte.hele albümü karanlik bir hava da dinlediyseniz film etkisi yaratabiliyo hem de sonu basa alinmis bir film.açilis sarkisi no direction home siradan umut edilen bi günün sonunun verdigi çaresizlige ayna tutmus.albümün geneli karanlik ve daha enstrümental.gods and monsters da leonard cohen ve tom waits karisimi.zaten john bramwell de bu albümün digerlerine göre daha doymus ve olgun bir albüm oldugunu düsünmekte kendisinin söyle bi yorumu da var :
    something clicked in the last 12 months, i felt as if the band had just begun, as if we'd sprung from the head of zeus in full body armour. the first album reminded me of ‘columbo’, this one makes me think of ‘richard iii, okay, there's a huge difference, but you can feel the thread in my head….there's a connection, you know, both outsiders, columbo the goodie and richard the baddie…can you feel it?"
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap