• cumhurbaşkanlığı seçiminde muharrem inceye oy vermeyi düşünüyordum (geçmiş entrylerimde var) fakat fikrimi değiştirdim ve oyumu meral hanıma vereceğim... ikinci tura mutlaka meral akşenerin kalması gerekiyor. eminim son kararım.

    meral akşenere uygulanan medya ambargosundan görüyoruz ki akp güruhu meral akşener'in ikinci tura kalmasını kesinlikle istemiyor. zaten anket sonuçlarında da ikinci tura erdoğan/akşener kaldığında akşener kazanıyor. erdoğan/ince kaldığında erdoğan kazanıyor... ve yine biliyoruz ki türkiye de sol cenahtan gelen bir aday 50+1 alması çok güç. ama sağ kökenden gelen meral akşener tarafından öyle değil durum..

    yarışın erdoğan-ince arasında olacağı gibi bir izlenim veren güruh da akp güruhu, çünkü ince'yi yenebileceklerini onlar da iyi biliyor. resmen muharrem ince parlatılıyor şu an... meral akşener'i ise yokmuş gibi davranıyorlar, ne adını ağızlarına alıyorlar, ne partisini... kendilerini akıllı zannediyorlar ama bu şark kurnazlığını bilinçli seçmenlere yutturamazlar.

    meral hanım, miting yapıyor hiçbir haber bültenlerinde yok, neden yok? hem malum medyanın hemen hemen hepsi yandaş medya, hem de ajansların hepsi yandaş ajanslar... haber bültenlerine gelen haberler bile yandaş ajanslar tarafından geliyor... birazcık ortada durmak isteyen tv kanalları bile yandaş ajansların verdiği mitingleri/haberleri gösteriyor. belki de doğan grubunun seçim öncesinde tv kanallarını ve doğan haber ajansını satması bu plan neticesinde olan bir baskı, bir zorlama neticesinde oluşmuş bir şeydir... siz sanıyor musunuz ki, erken seçim kararı bahçeli çıkışıyla oldu, belki de aylar öncesinden bilinen bir karardı ve doğan medya sindirildi.

    bu tuzağa düşmeyeceğiz. ailem ve çevremde de muharrem inceye oy verecek kişileri meral akşenere vermesi için ikna edeceğim...

    iyi parti trolü gibi yaftamalarla gelebilecek yazarlara gülüp geçiyorum. milletin aklıyla alay etmeyin. akıllı olun.

    bir slogan olarak 2.tur için oyum meral akşenere sloganı parlatılsa muhalefet seçmeni tarafından da bir farkındalık olacaktır bence.

    milletvekilliği seçiminde ise millet ittifakında gönül verdiğiniz istediğiniz partiye verin.

    meral hanım... yılma, yıkılma... dik dur, arkandayız.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap