40 entry daha
  • yaklaşık 4-5 saatlik bir oyun deneyiminden sonra oyun hakkında konuşmam gerekirse ben oyuna ba-yıl-dım. ne kadar muhteşem bir atmosfer ve hikaye yaratmışsınız abiler siz. bu nedir böyle yahu!

    fakat benim genelde oyunlardan en büyük beklentilerimden bir tanesi bana muhteşem hikayeler anlatması ve bunu yaparken beni hikayedeki karakter veya karakterler ile özdeşleştirebilmesi. işte o zaman o muhteşem hikayeyi yaşayan ben olduğum için oyundan aldığım zevk maksimum oluyor. zaten bu sebeplerden asla bir multiplayer oyuna ısınamamışımdır bugüne kadar. netekim bu oyunda anlattığım konuda hayli başarılı.

    oyunun oynanışı quick-time event olaylara dayalı ve pek yapacak birşey yok diye eleştirenler olabilir lakin bu adamların tarzı bu. sana harika bir interaktif hikaye sunuyorlar. olağanüstü oynanış mekanikleri yarattık gibi bir iddaaları yok zaten.

    son olarak alice sen muhteşem bir detaysın. senin için dünyayı yakarım ben. ilerde şöyle bir kız çocuğum olsa başka birşey istemem herhalde. yarabbim bu ne tatlılık, bu nasıl bir masumiyet? eğer oyunun sonunda mutlu mesut olmuyor ise bu yavrum fransa biletimi alıp quantic dream stüdyolarımı basarım!
617 entry daha
hesabın var mı? giriş yap