6 entry daha
  • bir de dusunsenize selahattin'in kazanip hdp'nin de mecliste chp ile beraber cogunlugu elde ettigini. selahatttin bir yandan "kurdistan"'in kurulmasi icin elinden geleni yaparken, chp de "feto'nun siyasi ayagini yargilaniyor" ayagina yargi yoluyla rovansizm'in sahini yasatir. eski basortulu zulmunun geri donmesine ben maks 2 sene veriyorum. ince'nin "o konu kapanmistir" aciklamasinin bende hukmu yok, siyaset bu, bugun bunu der yarin oburunu der ve yeni aciklamayi destekleyecek milyon tane orumcek kafali var ulkede.
    selahattin demirtas da herhalde once pkk'nin elebaslarini ulkeye davet eder, her birine guneydoguda valilik, kaymakamlik falan verir, herhalde bir sonraki adimda da pkk'yi guneydogu'da tsk'dan ayri bir milis gucune donusturmek icin adim atar. cok utopik geliyor degil mi? yav selahattin'in baska ne gibi bir projesi oldugunu dusunuyorsunuz ki siz? adam bildigin pkk'nin siyasi kolu? gecen birine denk geldim, yakinlarindan pkk ile mucadelede sehit dusen varmis, ve bu hdp'ye oy veriyor, neden, cunku solcu kafasi, hdp'nin baris guvercini oldugunu saniyor.
    ha bu arada pkk'nin suriye kolunun firat'in batisinda sadece afrin operasyonunda 4500 les vermesini saglayan erdogan'i da herhalde savas sucundan falan yargilanmasi icin adim atar chp ile hdp bir olup.
    eminim sozluktekiler de her seyin ne kadar gulluk gulistanlik oldugundan dem vurur burada ondan sonra. bence burada 25 yas alti adam cok ve bunlarin da bayag bi kismi bildigin gerizekali, durumun baska bir aciklamasi yok.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap