5 entry daha
  • ikide bir fragmani karsima cikan dizi. anladigim kadariyla yine butun dunyanin hayir duasini almis gibi sak diye buyuk holdingte ise girivermis ve holdingteki en yakisikli cocuklari kuyrugunda sallayacak bir varos kiz hikayesi var. hedef kitle eksiciler degil anladik 9-12 yaslarindaki cocuklar ama yine de yazik onlarin genc dimaglarina hep ayni hikaye enjekte ediliyor.

    bakin bakimli, guzel giyinen, sapsik, tatlis ve sakar kizlar olursaniz egitimsiz bile olsaniz holdinglerde hemen ise girebilir, holding patronuyla takilabilir, onun ultra zengin imkanlarina sanki evde de aynisi varmis gibi "ultra cool" yaklasabilir sonra da bu iliskiyi bir nikah toreniyle sonlandirabilirsiniz.

    madem sabun kopugu yaz dizisi yapilacak (bkz: drop dead diva) (bkz: unbreakable kimmy schmidt) (bkz: crazy ex-girlfriend) (bkz: girlboss) gibi diziler yapilsa.

    sonradan gelen ekleme: ya bu başroldeki kız danla bilic'e ama ben oyuncuyum makyaj videosu cekmiyorum deyip dalga geçen kızmış ya la, ya cidden valla oscarlik oyuncuymussun kardeş *
293 entry daha
hesabın var mı? giriş yap