63 entry daha
  • ileri teknoloji yöntemi

    türü: bireysel
    zorluk derecesi: alıştırma yapmadan zor
    risk faktörü: orta-az
    kullanım alanı: hesap makinesi gerektiren sınavlar için (accounting,istatistik) veya çok fazla yazı isteyen sınavlar için( tavsiye edilmez)
    malzemeler: yüksek megapikselli ve bluetooth özellikli iki cep telefonu, bir bluetooth kulaklık, uzun saç(en azından kulakları kapatacak kadar)

    uygulanışı

    daha önce sınav ortamı yaratılarak denenmesi gereken bir yöntemdir. ilk defa sınavda uygulanması tavsiye edilmediği gibi uygulayan şahısların bir çuval inciri berbat etmeleri muhtemeldir.

    her gün gelişen teknolojinin nimetlerinden yararlanmak herkesin hakkı olsa gerek. her sınavda olduğu gibi sınıfın konumuna göre iyi bir yer seçilir. ilk olarak bluetoothlu cep telefonu sınavdaki işlemler için masa üzerinde hazır tutulur. sınavdan makul bir süre önce de bluetooth kulaklık görünmeyecek bir şekilde kulağa takılır. sınava girmeyen ama sınav konularını iyi bilen bir kişi(zaman zaman iki hatta abartılarak üç kişi olabilir)dışarıda soruları münasip bir yerde yanıtlaması için uygun bir fiyata ayarlanır. ikinci adım bu yöntemin en kritik yeridir. sınav kağıtları dağıtılırken soru kağıdının fotoğrafları hızlı ve asistanların farketmeyeceği aynı zamanda okunaklı bir biçimde çekilir ve sınavın ilk dakikalarında işlem yapıyormuş bahanesiyle dışardaki ayarlanmış kişiye mms olarak yollanır. mms'i alan bilge şahışla yine işlem yapıyormuş bahanesiyle bağlantı kurulur. bağlantı kurulduktan sonra karşıdaki şahsı daha iyi duyabilmek ve kulaklığın görünme riskini azaltmak için el kulağa münasip bir şekilde yaslanır.

    bundan sonraki tek iş harcadığınız emeğin sefasını sürmeye kalmıştır. ileri teknolojinin nimetlerinden yararlanmış ve de sınavı muhtemelen yüksek bir notla geçmişsinizdir.
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap