• laboratuvar pırlantası ile koleksiyonlarını üreten, nişantaşı abdi ipekçi caddesinde özel bir showroomu olan muazzam bir mücevher firmasıdır.
    tasarımları şahane ve çok çeşit barındırıyor.
    bir bayanın hayal ettiği herşey var ve fiyatları makul.
    firma sahibinin mücevher tasarımcısı ve gemolog bir bayan olan hanzade topaloğlu. yurtdışında da bilinen bir mücevher tasarımcısı ve kadın girişimci.
    showroom a girdiğinizde, tasarımların bir kadın zevkiyle üretildiği ve taş olarak da bilinçli üretildiği konusunda , emin ellerde olduğunuzu hissettiriyor.
    çalışanları güleryüzlü ve ilgili.
    bilinen birçok mücevher markasında binlerce şikayete raslayabiliyorken, tophılls için neredeyse hiç şikayet bulunmuyor. bu sebeple %100 müşteri memnuniyetiyle hizmet veren firma olarak takdire şayan .
    yerli yabancı birçok cemiyet kadını ve celebrity isimler, bu firmanın gizlilik ilkesi altında laboratuvar pırlantası tercih ediyor.

    hikayesi şöyle:
    afrika, hindistan gibi ülkelerde, elmas madenlerinde çalışma şartlarının insani şartlarda olmaması ve doğa tahribatına sebep olması, oscar'lı ''kanlı elmas'' filmine dahi konu olmuştu.
    '2007 yılından beri çevresel duyarlılıkla temellerini inşa eden tophılls , pırlanta efektine sahip ürünlerle her kadının hayal ettiği ışıltıyı, hayal edemeyeceği kadar uygun fiyatlarla sunarak, kadınların teknolojik bir yenilikle ışıldamasını hedeflemiş.
    tophılls laboratuvar taşları, özel bir komplike cihazın içerisinde elmasın hammaddesi olan karbon elementinin yerleştirilip işlenmesi sonucunda, son derece lekesiz ve maden pırlantasıyla ayırt edilmeyecek ışıltıda üretilmekte.
    tophılls; türkiye dışında ; avrupa, amerika ve ortadoğu ülkelerinde de alternatif mücevher tasarımları olarak, dünya markalarını ağırlayan mağazalar zincirlerinde ve güvenilir online sitelerde satış yapmakta.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap