1 entry daha
  • lirik tarih gosterisine evsahipligi yapmis ve 200 kisilik biz muzisyen kadrosunu da agirlamis olan 7 yildizli (simdilik 5 + 2 yildizli) hotel..

    izlenimlerim,

    * hotelde yok yok bir kere... ama oyle enteresan bir havasi var ki, sanki lutfi kirdar kongre salonundaymissiniz gibi hissediyorsunuz kendinizi, mimarisinden midir taslarindan midir nedir bilinmez.

    * 7 yildizli hotel kivamina gelmesi icin daha belli seyler gerektigine inaniyorum. en azindan dubai deki bundan cok daha iyidir.

    * aquapark ı cok eglenceli. ozellikle turuncu olan bolumde ve gokkusagi adli bolumde iki kişilik botlarla bol adrenalin salgilayabilir ve ciglik atabilirsiniz.

    * her turlu yiyecek, icecek mevcut hotelde ve sinirsiz. yemeklerin kalitesi ise, mukemmel degil. "iyi" diyebiliriz.. 3 ana restorandan bahsediyorum tabi, disardaki restoranlardaki yemeklerin ahcilari pek iyi calismiyor olmali. donerler biraz cig, salatalar ise tatsiz gibiydi.

    * havuzlar asiri derecede sicak, zaten antalya gibi sicak bir sehirde pisiyosunuz, havuzda serinleyemiyorsunuz hic. (soguk bir havuz var aslinda ama yeri guzel degil)

    * amfi tiyatrosu lirik tarih gibi muhtesem bir konser organizasyonu icin biraz kucuk bence, ama yine de kaliteli.

    * havuz ve spor animasyonlari (simdilik en azindan) biraz acemice gozuktu gozumuze. eglenceli degillerdi.

    * aksamlari butun turist aileler bir yerde oturup bir dansoz kadini izliyor ve alkis tutuyor. bununla birlikte, inanilmaz bir rus potansiyeli var, bizim turk kizlari malesef kompleks durumundalardi onlara bakarak.

    * calisanlar cok saygili insanlara takdir ettim, guzel bir egitim almislar. organizasyon icin casting firmalarinca getirtilen kizlar da cok saygili ve guzellerdi.

    * odalarda da her sey cok guzeldi. tv sinden internetine, ikram edilen cikolatalardan isiklara, dusakabininden küvetine hersey guzel ve estetikti.

    * gece, bir yerde uzun sacli yabanci bir amcam latin muzikleri ile oyle bir costuruyor ki insanlari, inanilmaz. cok karizmatik bir surati, sesi ve tavri vardi. onun disinda otelin disco sunun cok eglenceli oldugunu soyleyemeyecegim, belli bir saatten sonra dj iyice sapitiyordu.

    ozetle,
    zenginlere gore bir yer burasi, geceligi minimum 600 milyon olan bir yerde kalmak,
    yine de guzel anlar gecirilebilir, parasi olana.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap