206 entry daha
  • -almanya'yla ilgili istisnasız tüm başlıklarda "olmonyo bozo koskonoyor" esprisi yapılması.

    -x deyince akla gelenler, x'den akılda kalanlar tarzı başlıklar. tatlı hayat deyince aklına gelenleri veya tatlı hayat'tan akılda kalanları tatlı hayat başlığına yazacaksın kardeşim. sözlüğün olayı bu zaten. sözlük'teki her başlığı yeniden açmaya gerek yok. ben olsam bu tür başlıklar açanları direkt uçururdum çünkü sözlük'ün işleyişini anlamadıkları çok açık.

    -ınstagram başlığına her 2-3 günde bir gelinip "aslında hiçbiriniz mutlu değilsiniz, hepiniz mutluymuş gibi yapıyorsunuz" goygoyu yapılması.

    -maç başlıklarında küfür kıyamet.

    -her şeyin eskisi güzeldir kafası ve bitmek bilmeyen 90lar romantizmi.

    -aynı başlığın biraz farklı kelimelerle tekrar tekrar yeniden açılması (doğmak istenen ülkeler, keşke orada doğsaymışım denilen ülkeler, sözlükçülerin doğmuş olmak isteyeceği ülkeler...vs).

    -alakalı alakasız her başlıkta "türkiye bok gibi, türkler boktan, yurt dışı süper yabancılar muhteşem" goygoyu çevrilmesi.

    -herkesin kendini üstün zekalı ve dahi zannetmesi ve bunu güya çaktırmadan üstü kapalı söylemeye çalışması (zekiler gece uyuyamaz, zekiler mutsuzdur, zekiler yalnızdır, cehalet mutluluktur...vs).

    -bir başlıkta aynı espri ve tespitin alt alta 50 defa yapılması çünkü kimsenin daha önce yazılanları okumaması. geçen adnan oktar'ın tutuklanması başlığındaki 600 entry'nin çok rahat 200 tanesi "kedicikleri sahiplenebilirim" esprisiydi.

    -entrylerin yarı türkçe yarı ingilizce, plaza dili ve edebiyatıyla yazılması. güya plaza dili ve edebiyatının en çok eleştirildiği yer burası.

    -solculuğun "putin siker abi" goygoyuna indirgenmesi.
974 entry daha
hesabın var mı? giriş yap