• tam hali: diyanet işleri başkanlığı yıllık bütçesinin yarısını devlete geri vererek ve alacağından da feragat ederek çöküşe giden ekonomimize destek olsun kampanyası.

    sonuçta felsefe olarak islam "bir lokma, bir hırkaya" dayanmıyor mu? diyanet işleri başkanınınki başta olmak üzere tüm müftüler lüks makam arabalarını satsın. bir yıllık maaşlarını yarıya düşürsünler. en nihayetinde 5 vakit namaz kılıyor/kıldırtıyor. caminin basit işlerini çekip çeviriyor bir çok imam cenaze mevlüt vb şeyler dışında pek bi iş yaptıkları yok (onlardan da bahşiş alıyorlar zaten).

    maaşları yarıya düşürülsün. zaten dini bütün ve ultra dindar, mütedeyyin halkımız bağışlarıyla, aç kalma ihtimali olan imamların karnını doyurur. hiç panik etmesinler.

    hatta camiler bi 6 aylığına kapatılsın herkes namazını evinde kılabilir. zaten yaz klimlardan ötürü çok fatura geliyor camilere. eskiden camimi vardı? akp den önce hepimiz evde gizli gizli ibadet etmiyor muyduk? bir çoğumuz pagandı zaten. akp geldi müslüman olmadık mı?

    haydi müslüman! iş başa düştü!

    haydi imamlar! sıra sizde? elinizi taşın altına koyun da bu kutlu yürüyüşümüz devam etsin!

    elde edeceğimiz bütçe ile savunma sanayimizi geliştirelim, ekonomimizi düzeltelim. marsa, jüpitere, aya islam sancağını dikelim! ve üst akıla hakettiği osmanlı tokatını nakşedelim.

    (bkz: diyanet uyuma paramıza sahip çık)
    (bkz: diyanet uyuma tl'mize sahip çık)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap