6 entry daha
  • (bkz: #80803731)
    (bkz: #80803914)

    ozel mesajla terbiyesizlik yapanlara haddini bildirmekten zevk aliyorum. sonra burada gelip entry okuyorlar iste sayfa sayfa bir sey bulabilmek icin. ara canim ara o ses turkiye de izliyorum, onlari da paylas ahaha.

    hep soylerim yine soyleyeyim, bir insan cahil olabilir, bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. ancak bilmedigi konularda artistlik yapip havalanmaya calisanlarin havasini almak da hobimdir iste boyle. sonra adama satir satir gecmis entryleri okuturlar.

    adamin cahil oldugu zaten bilgeligi "azılı dinsiz, 15-20 ülke görmüş lgs, öss ales, yds her sınavda ilk 100-500 lerde olan birisi" diye tanimlamasindan belli. daha ne denir ki.

    sana benden acik cek dostum. tum ozel mesajlarimi yayimlayabilirsin. senin gibi kanun maddeleri gostererek suclamam seni. ahaha komedi ya adam kanun maddesi gonderip bu yaptigin suc diyor. usenmemis kanunu bulmus tehidt etmek icin. altina sicti bari ortalik bok kokmasin diye ugrasiyor.

    sen once dovizli askerlikle bedelli askerligin farkini ogren,
    3 yilini doldurmayanlarin dovizli askerlikten faydalanamayacagini ogren,
    bedelli askerlik yasasinin 40 yildir degismeyen sabit bir yasa olmadigini ogren,
    daha 6-7 sene once dovizli askerlige de 28 gun temel egitimin zorunlu oldugunu ogren.

    ogrendin gerci. dun kafana vura vura ogrettim. hadi yallah simdi, ulke ulke gezip dinsizliginle ovunmeye devam et. gittigin yerlerde de oss puanini gosterirsin.

    https://eksiup.com/6a3be3c2b64
    https://eksiup.com/5ab4e3bef94
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap