222 entry daha
  • taa kaç yıl önce turkcell'in bir reklamında daha ünlü değilken görüp güzelliğine vurulduğum oyuncu.
    ama hadi oynadıkça insan maalesef, bu kelimeyi kullanmaktan hiç hoşlanmasam da biraz boş olduğunu anlıyor.
    oynamaya ilk başladığımda sürekli merve toy sunuyordu, müge boz'un olduğu günleri bekliyordum ama artık geri sayım bitip merve toy'u gördüğümde karşımda vallahi mutlu oluyorum.

    neden derseniz, hani kötü sunuculuğu geçtim soruları okurken öyle bir intiba yaratıyor ki olaya dair en ufak bir fikri yok, ne sorulduğunu bile anlamıyor. mesela gayet net bilgi sorularına eveeet yine garip bir soruu falan diyor, bugün hayatında ilk kez görüyormuş gibi marie curie'nin soyadını yanlış okuyor. dün ne olduğunu unuttum ama bilmem ne adıyla sinemaya uyarlanan kitabın yazarı kimdir şeklinde bir soru vardı örneğin. buna eveet yine bir sinema sorusu dedi, halbuki soru sinema sorusu değil ki, sinemaya uyarlanan bir kitabın yazarını soruyor yani edebiyat sorusu. orada öyle saçma şekilde konuşuyor ki örneğin benim kafamda galiba filmin kitaptan uyarlandığı bilmiyor/anlamadı, sanki olan filme kitabını yazmışlar gibi düşündü hissi uyandırıyor.

    burada yazdıklarım hadi oynamayanlar için havada kalmış, sadece kızcağızı gömmeye çalışıyormuşum gibi görünmüş olabilir. ama hadi oynayanların demek istediğimi anlayacağına eminim. merve toy sorulara hakim, cevapları zaten biliyormuş ve bu konuda önündeki ekranda yazanları okumanın yanında kendi genel kültürüyle de bir şeyler anlatabilecekmiş havası verirken, müge boz önünde yazanları okurken bile ne okuduğu hakkında bir fikri yokmuş gibi gözüküyor.

    belki de marie curie'nin soyadını yanlış okuması, hemen hemen her soruda hiçbir fikri yokmuş gibi gözükmesinin sebebi sadece acemi, kötü bir sunucu olmasındandır, umarım da öyledir. ama yarattığı izlenim gerçekten hiç de öyle değil.
299 entry daha
hesabın var mı? giriş yap