• aydın büyükşehir belediye başkanı nam-ı diğer topuklu efe sayın özlem çerçioğlu'nun görmezden geldiği, tepkilere kulaklarını tıkadığı rezalettir.

    önce biraz geriye gidelim.

    aydın merkez ilçe efeler'de bulunan barınakta bir süre önce toplu zehirlenme olayları yaşanmış, görüntüler olaydan çok sonra ortaya çıkmış ve aydınlı hayvanseverler ayağa kalkmıştı.

    belediye önünde ve daha sonra barınakta günlerce eylem yapıldı. barınak önünden hiç ayrılmadan, evine hiç gitmeden, kendi aracında yatıp kalkan ve destekçilerin getirdikleriyle karnını doyuran, direnişçi hayvanseverler oldu. sayın çerçioğlu'nun barınağa gelip açıklanma yapması beklendi. ama ne gelen oldu ne giden.

    en ufak bir şeyde belediye çalışanlarına attığı sağlam fırçalarla tanınan sayın çerçioğlu'nun bu olay karşısında tepkisiz kalması kendisini çok sevenlerde bile tepkiyle karşılandı.

    işte o zamandan beri gönüllülerin barınaktaki bakım ve temizlik işlerine destek olmasına izin verilmiyor ve sonucu aşağıdaki linklerde göreceksiniz.

    kafesler sıcaktan ve bakımsızlıktan hasta olan ve yaralı gelen hayvanlarla dolmuş. ölüp kalanlar da yine aynı kafesteler.

    ve sayın çerçioğlu yine sessiz. hayvanlara müdahale edilmesine izin verilmiyor. barınak çalışanları her olayda kendilerine yüklenilmesinden dolayı nefretle dolular.
    hergün onlarca can göz göre göre telef oluyor ve hiçbir şey yapamıyoruz.

    sayın çerçioğlu,

    aydınlı hayvanseverler olarak size her yoldan ulaşmaya çalıştık ama bize geri dönüşünüz olmadı. bir de ekşi sözlük'ü deniyoruz ve tekrar diyoruz ki;

    yerel seçimlere çeyrek kala yapılacak süslü açıklamalar ve cici fotoğraflar bu sefer sizi kurtarmaya yetmeyebilir.
    daha önceki yıllarda sıkça ilgilendiğiniz, tonlarca mama gönderdiğiniz, ısıtıcılar döşememize vesile olduğunuz, sık sık ziyaret ettiğiniz barınaktan niye vazgeçtiniz, niye artık yoksunuz anlam veremiyoruz.
    siz bir kadınsınız, annesiniz. ne zaman bu kadar vicdansız oldunuz? neden sesimizi duymuyorsunuz?
    yıllardır sizi seven, size ve merhametinize oy veren hayvanseverleri nasıl yüzüstü bırakırsınız? neyin intikamı bu? bütün bu acıların sebebi ne ve bile bile bu olanlara niye engel olmuyorsunuz bilmek istiyoruz.

    lütfen sesimizi duyun ve kurtarın artık bu canları. lütfen!

    kedilerin bölümü

    köpeklerin bölümü

    vicdansızlığın özeti
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap