4 entry daha
  • ilk yarı itibariyle göztepe adına izlenimlerim:

    söylenmesi gereken hem skor hem de oyun olarak beklenen patlamayı yapıyor. bir ertuğrul sağlam takımına dönüşen kayserispor sahaya çok iyi yayıldığından zaman zaman geriden oyun kurarken zorlansalar da birkaç an haricinde göztepe sahada mutlak üstün.

    yeni transferlerden jerome çok istekli. yeteri kadar fit görünmese de iyi koşular yaptı, pas arası pozisyonunda sağlam depar koydu, mücadele gücü yüksek. borges tek kelimeyle klas bir oyuncu. özellikle savunmadan ileri çıkışlarda geriye gelip top alması, aldığı topları olumlu kullanması, sakinliği kalitesini ortaya koyuyor. çok temiz bir gol kaçırdı. bu şekilde oynarsa daha çok konuşacağız kendisini. yasin takımın lideri. bir gol ve bir asisti var, sahada basmadık yer bırakmıyor, attığı gol herkesin atabileceği bir gol değil. onun dışında 93 doğumlu alpaslan, geçtiğimiz sezonu 1. ligde geçirmiş olmasına rağmen sahada hiç yabancılık çekmiyor. temiz oyun oynadı aldığı topları ileri oynamaya çalıştı -türkiye liglerinde 6 ve 8 numaralarda ciddi şekilde yan/geri oynama hastalığı var- titi bursaspor'da da çok iyiydi, geçen sezon çok sorunlu görünen defans hattını toplayacak. gassama iyi bir bek, zaten geçen sezon alanya'da iyi bir yıl geçirdi.

    eskilerden castro yine ölümüne mücadele ediyor. geçen sezon takımın en iyi birkaç oyuncusundan biriydi, bugün de aynı seviyede. halil etkili ama yine savruk. çok ekstra bir top kapıp yine aynı şekilde olmadık yerde top kaybına yol açabiliyor. iyi ama.

    bu kadronun hakkı ilk 4 haftadaki sonuçlar değildi, umarım bundan sonra göztepe'nin çıkışı sürer. bu oyunla iyi bir yerde olmayı hak ediyorlar.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap