5 entry daha
  • karşılığı olduğuna bu akşam şahit olduğum haber. fenerbahçe maçını izlemek için bir arkadaşımın evine davetliydim ve almanya'dan kuzeni ve buradaki akrabaları da gelmişti. alamancı kuzen tam anlamıyla çomar. maç öncesi fox ana haber açık ve havaalanı olaylarını gösteriyorlar. tabi yıllardır ilk defa fox izliyor olabilirler. a haber'i sorup durdular ama ev sahibi arkadaşım, "sildik, o kanal bizde yok" dedi.

    alamancı kuzen ve tr'de yaşayan ailesinden yorumlar şöyle:

    -yine chp ortalığı karıştırıyor
    -bu kılıçdaroğlu'nun karın ağrısı geçmedi
    -dev gibi havaalanı yapılıyor, işçi ölümleri olur, işçiler de daha dikkat çalışsın o zaman

    yorumlar bitmeden havaalanı şantiyesine gelen ve jandarma tarafından içeri alınmayan chp'li vekiller ekrana geldi. bu çomarlar sanki analarının kırıklarını görmüş gibi göz dönmesi yaşadılar. anlık bir şeydi ama tutamadılar kendilerini. jandarmaya vekilleri vurma yetkisi verilmesi gerektiğini ya da orada öldüresiye dayak atmaları gerektiğini söylediler. yani o nefret hali gerçekten aynı ülkenin insanları olarak orta yolu bulabileceğimiz bir durum değil. akp'li olmayan her şeyden, "öldürülsünler" seviyesinde nefret eden %30 - %40 arası bir kitle var bu ülkede.

    en sonunda alamancı çomara, "havaalanı da yapılıyor, mevcut iktidarı da bu kadar destekliyorsanız neden dönüş yapmıyorsun" dedim. "burada ücret düşük, orada devletten çocuk yardımı da alıyoruz" dedi. o kadar da sinsi ve namussuz insanlar bunlar.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap