185 entry daha
  • gelmeyi dusunen yada hali hazirda yasayan dostlar icin; ulkede en gerekli 10 mobil uygulamayi aciklama ve linkleri (ios + android) ile dile getirmek istedigim ulke.

    oncelikle hala magaza ayarlarini kanada'ya cevirmemis olanlar icin ayarlarin nasil yapildigini anlatan linkleri asagiya birakayim;

    apple store google play

    bu ayarlari yapmaniz onemli. malum bazi uygulamalar turkiye'de kullanilamadigindan; uygulama pazarini kanada'ya gore gormek cesitliligi artiracaktir. bunun disinda; hesabiniz olan bankalarin uygulamalarini da ayarlari degistirdikten sonra gorebilecek hale geleceksiniz. o yuzden ayari degistirmek sart.

    gelelim uygulamalara...

    1- transit app: adindan da anlasilacagi gibi toplu tasima uygulamasi. guvenilir bilgi saglamasi, seyahatinizdeki farkli araclari farkli renklerle gostermesi, metro, otobus ve uber bilgilerini kapsamasi, temiz ve anlasilir bir arayuzu ile en iyi 3.parti ttc uygulamalarindan biri. ayrica herhangi bir ttc rota degisikligi, hafta sonu metro kapanmalari ve cesitli duraklamalari uygulama uzerinden guncel takip edebilirsiniz.

    apple store google play

    bonus: ios icin ttc watch for toronto, malumunuz surekli bozulan ttc metrolari hakkinda guncel ve dogru bilgilendirmeler veren bir uygulama.

    2- pc optimum: alis verislerinizden puanlar biriktirebileceginiz bir kartin cep telefonu uygulamasi. karti buna tanittiktan sonra kart tasima zahmetinden sizi kurtaran, istediginiz zaman puanlarinizi kullanmaniza olanak saglayan bir uygulama. gercek manada guzel rakamlar biriktirebilirsiniz. kesinlikle edinmenizde fayda var. suradan kullanabileceginiz magazalara ulasabilirsiniz.

    apple store google play

    3- stocard: usteki ile hemen hemen ayni kalemde bir baska uygulama. bu uygulamaya butun puan kartlarini tanitabiliyorsunuz. boylelikle kartlari tasima zahmetinden kurtuluyorsunuz. toronto'da neredeyse her magazanin puan karti oldugunu ve gercekten guzel avantajlar sundugu dusunuldugunda baya efektif bir uygula diyebiliriz.

    apple store google play

    4- flipp: 800'den fazla magazanin flyer'larina ulasabileceginiz bir uygulama. fiyat karsilastirma olanagi da sunuyor. yine olmazsa olmazlardan.

    apple store google play

    5- toronto parking finder (android) ve honkmobile (ios): toronto'daki en buyuk sikintilardan biri park yeri problemi. bu iki uygulama bu noktada size elinden gelen yardimi yapip; size en yakin ucretsiz yada ucuz park noktalarini gosteriyor. ayni zamanda park yerinden aracinizi cikarmaniz icin ne kadar sureniz kaldigini da size gosteriyor. iki farkli uygulama yazmak durumundayim cunku biri diger platformda bulunmuyor ama ayni minvalde iki uygulama. ozelliklerinde bazi farkliliklar olabilir.

    apple store google play

    bonus: green p parking: toronto'nun resmi uygulamalarindan. park yeri bulmanizi ve odeme islemini kolaylastiriyor. bulundurmakta fayda var.

    apple store google play

    6- jukely: toronto konser hareketliligi baya fazla olan bir sehir. yaz kis, kar, camur farketmeksizin. bu uygulama sizden aylik 25 dolar alarak; bu konserlere misafir listesi uzerinden ucretsiz giris yapmaniza olanak sagliyor. 14 gunluk ucretsiz deneme hakki var. yukleyip, deneyebilirsiniz.

    apple store google play

    7- blogto: toronto ile ilgili en buyuk blog sitesi. hemen hemen her seye ulasabileceginiz bir yer. surekli guncel kalmalari da kendilerini takip edilebilir kiliyor.

    apple store google play

    8- toronto star: haber editorlerinin buyuk kismi odullu gazetecilerden olusan, toronto ile alakali gunluk guncel haberlere ulasabileceginiz bir uygulama.

    apple store google play

    9- sıtorsquat: restroom fınder: gulunc gelebilir ama neye ne zaman ihtiyaciniz olacagi belli olmaz. alkollu geceler icin birebir. size en yakin, halka acik tuvalet ihtiyacinizi giderebileceginiz yerleri gosteren uygulama.

    apple store google play

    10- culture trip: her yerde kullanabileceginiz bir cesit gezi uygulamasi. sehirlerde yer alan yemekler, etkinlikler, sanat aktiviteler vs. ozellikle buraya yeni gelmis yazarlarin kullanmasini oneriyorum sehri kesfetmek adina.

    apple store google play

    aciktiran bonus: yiyecek/icecek siparislerinizde su uygulamalardan faydalanabilirsiniz; ubereats, foodora, ritual, skip the dishes, just eat.

    kapanisa yemeklerle basladik paraleli ile noktayi koyayim. open table. restoranlara ucretsiz rezarvasyon yapmaniza olanak saglayan muthis uygulama. date'e cikarken rezilligin onune gecmek icin birebir.

    apple store google play

    kullandiginiz ve eklenmesini istediginiz uygulamalar icin yesillendirebilirsiniz. hepsini tek bir entry altinda toplamis oluruz.

    herkese bol gunesli gunler dilerim.

    --- mesaj yoluyla iletilen uygulamalar ---

    - her zaman ki adli yazar arkadasimizin tavsiyesi; redflagdeals. flyer'lara ulasabileceginiz, indirimleri takip edebileceginiz bir uygulama.

    apple store google play
197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap