5668 entry daha
  • hakkındaki stormy daniels kitabını buraya yazmayacaktım. okuyunca ilgi odağı olmak peşinde birinin kitabından gibi gözüken parçalar sızdırıldı. itibar edilmez.

    kore liderleri sonucunda nereye gideceği belli olmayan bir yakınlaşmaya trump döneminde girdi. güney kore lideri, yakın bir zamanda kuzey kore'ye 3 günlük bir ziyaret yaptı. stadyumda ayakta alkışlandı.

    neyse, stormy daniels lafı açılmıştı. daniels, 2007'de clinton'la trump'ın bir telefon görüşmesinde "our plan" şeklinde bir durumdan bahsettiklerini söylüyor. şimdi nasılsa başlıkta komplo teorileri sürüyle var. muhalefet namına, adamın cinsel hayatından medet uman bir kadının kitabının da bahsi açılmış. biz de biraz alay edelim.

    2007-8'de ne gündemdeydi? demokratların adayı kim olacak tartışması. rakipler kimdi. clinton ile obama. trump'ın en gerizekalı çıkışlarından biri nedir. "obama kenya'da doğdu"

    bu doğumculuk muhalefetini başta ortaya atıp kenara çekilen kimdi. clinton. daniels'a madem başlıkta itibar edilecek kadar düşüldü. daniels ne diyor, o dönemde/2007-8 clinton ile trump telefonda bir plandan bahsediyorlar.

    burada clinton'a laf ediyorlar ağlaklıklarına ya da trump'ın bu kadın kirli laflarına rağmen, bu insanlar ekonomik, siyasi ilişkide bulunmuş oligarklar. trump'a başkanlık sonrası konuşmalarından birinde dinleyiciler "kadını tutuklayın" dediler, güldü ve "o laf seçim döneminde kaldı" dedi.

    yani buradaki birtakım ahmakların aksine, eğer daniels'a itibar edilecekse yatakta ne olduğundan daha çok, clinton'ın trump'la obama'ya karşı karalama kampanyasında çalışma ihtimali daha ilginç. değil mi : )
6373 entry daha
hesabın var mı? giriş yap