60 entry daha
  • oyunlara fare ve klavye desteği getireceğini açıklamıştır. bunun için de razer firması ile birliktelik anlaşmasına varmışlar. ilk desteğin geleceği oyunlardan birisi ise warframe olacakmış.

    edit : yapılan açıklamada birliktelik anlaşması için razer firması ile anlaşıldığı yazmasının yanında bir çok klavye ve mouse'un da çalışacağı açıklanmış.

    --- spoiler ---

    while most wired or wireless usb keyboards and mice will work on xbox one, we know access to best-in-class hardware is a must. that’s why we’re partnering with a premiere peripheral manufacturer in the gaming hardware space – razer – to bring you the best possible mouse and keyboard experience for this new functionality.

    --- spoiler ---

    aynı zamanda razer'ın üreteceği klavye ve mouse'un nasıl bir görünüşünün olacağı bu haberde gösterilmişti. klavye ve mouse desteğinin tamamen oyun yapımcılarının isteğine bağlı olacağı microsoft'un yaptığı açıklamada da yazıyor ve buna istinaden oyun yapımcıları tarafından klavye ve mouse'un desteklenmeyeceği açıklanan oyunlar için xim gibi klavye ve mouse adaptörlerinin kullanılmasını yasaklayacak bir sistem üzerinde de çalışıyorlarmış.

    --- spoiler ---

    microsoft will be supporting a variety of usb mice, including ones with wireless dongles. bluetooth and custom mouse drivers won’t be supported initially, though. microsoft is also on new game apıs that will allow developers to detect and block keyboard and mouse accessories like the xim that currently unfairly mimic controller behavior.

    --- spoiler ---

    resmi kaynak
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap