4 entry daha
  • konusu olmayan, sıkıcı, başroldeki kızın yaptığı her hareketin insanı aşırı derecede rahatsız ettiği film. bu rahatsızlık kızın yaşadığı insanı geren olaylar yüzünden değil, kızın kendisinden kaynaklanıyor.

    film nasıl başladıysa öyle bitiyor. ortaokullu aşırı çekingen, içine kapanık, 1.5 saatlik filmde 12.786 defa "like", 7.201 defa "cool" diyen bir kızın hayatını anlatan belgesel sanki. 1.5 saatlik kızın yaşadığı çekingenlikler, aptallıklar, heyecanlanmaları. film bundan ibaret.

    7.8 olan imdb puanına aldanıp indirdim, başladığım filmi bitirmek gibi bir huyum olduğu için bitirdim ama canımdan can gitti.

    fularınızı takar izlerseniz ya da eğitimci veya ergenlik psikolojisine meraklı iseniz filmde hoşunuza gidecek pek çok şey bulabilirsiniz. aman efendim, işte içinde bulunduğumuz teknoloji çağında çocukların daha da yalnızlaşması, akran zorbalığı, bunun sonucunda içe dönük ergenlerin yaşadığı içsel buhranlar...

    eğer benim gibi işten eve geldikten sonra, canınız şöyle güzel bir film izlemek istediğinde açıp seyreden bir kişi iseniz, bu film o film değil. bu film, bok gibi film.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap