33 entry daha
  • ilk 5 bölümü izledim ve (bkz: sharp objects) ten beri ilk kez aradığım diziyi buldum.
    öncelikle dizi salt korku olarak değil bir ailenin parçalanışını korkunç bir dramla anlatıyor.7 kişilik bir ailenin geçmişte ürkütücü bir eve taşınması ve o evde yaşanılan olayların aile fertlerinin günümüzdeki etkilerine odaklanılmış.her karakter o kadar ilginç olmuş ki ilk 5 bölümün senaryosu tek tek çocukların hikayeleri üzerine yazılmış.

    --- spoiler ---

    steven kardeşlerin en büyüğü olduğu için üzerine diğer kardeşlerine abilik yapması gerektiği hissettirilmiş ama bu konuda başarılı mi?bence hayır.steven kardeşlerinin anlattıklarına inanmayan ama onların hikayelerini kullanarak para kazanan bir yazar.

    shirley en büyük kız kardeş.çocukken yaşadıklarına rağmen aralarında en mantıklısı olarak görünse de ceset makyözü olması aslında psikolojisinin ne kadar bozuk olduğunun göstergesi.evli ve çocuklu olsa da geçmişinden kaçamayan sahte bi mutluluk içerisinde.

    theodora kardeşler arasında en gizemli ve soğukkanlı olanı diyebiliriz.kendi kurduğu tuğladan oluşan duvarlarını hiç kimse aşamıyor.ama o doğuştan yetenekli elleriyle dokunduğu her şeyi hissedip aşabiliyor.dizide yalan söylenebilecek son kişi bence bu karakter.

    dizinin dram kurgusu en çok luke üzerine kurulu.ailede ikizi hariç yaşadığı travmalara hiç kimsenin inanmadığı, bunun sonucunda da uyuşturucu bağımlısı olup rehabilitasyona yatırılan en küçük kardeş.bir insanın hayatında hiçbir şey mi yolunda gitmez evet ve bi süre daha gitmeyecek.

    nell ikiziyle birlikte yaşadıkları bir çocuk için çok ağır ve etkileri ölene dek sürecek.kendisine musallat olan bi varlık nedeniyle hayatındaki herkesi kaybetmiş sonunda da kendisi de kaybolmuş.ve 5. bölümle izleyen herkesi şok edecek.

    --- spoiler ---
782 entry daha
hesabın var mı? giriş yap