207 entry daha
  • canavar altyapı oyuncularının yanında oynayan orta üst seviyel yabancılar... kaptan bir kaleci ve takımın en önemli adamı... defansta bir veteran yanında gençler... durumlar karışık, fener yeni başkan seçmiş gazlanmaya çalışıyor bizimkilerde sürekli bir tartışma hali...
    takımın başında fatih terim, taraftar son sürat destekçisi...
    abartıyor olabilirim ama bu atmosfere en son uefa kupası'nı almadan önce girmişti bu takım. üstelik o atmosferi yaşayan 3 isim, bu seferki gençlere hocalık yapıyor yine büyük şef'in gözetiminde.

    bu sene olur mu bilemem ama bu bizim gençler o jenerasyon gibi pişerse hem kulübün hem de ülke futbolunun bi 15 yılını da idare ederiz hem milli takımda hem galatasaray'da avrupa'ya çıkarak.

    hadi yine iyisiniz kuşlar, galatasaray bu sistemle tekrar avrupa'da başarı kazanıp milli takıma canavar gençler yollayınca size de avrupa şansı kalır. kusura bakmayın, antrenörleri bilgi çalıp yok eden, tff'ye yalaka başkan yetiştiren kulüp yapılarını yıkıp iş bilen insanları başa getirmediğiniz için yine galatasaray kurtaracak kurtarabilirse ülkenin futbol geleceğini. dua edin de sistemi yine çalışsın, bu gençler iyi pişsin, bir sonraki turnuvada doğru dürüst bir milli takım izleyebilelim. tüpçüyle dedeyi gönderip.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap