24 entry daha
  • geldi yine chopin - spring waltz'ini sevdigim.
    https://imgur.com/a/imuftsd
    (bkz: #83286996) https://imgur.com/a/0e2ozzw

    linkini verdigi videonun infosunu acip okumaktan aciz:

    "spring waltz doesn't exist. chopin never wrote it. ıt's mariage d amour arranged by george davidson. ı just wanted to make this tutorial for people searching how to learn spring waltz"

    chopin'mi dinleyeceksin? al.
    ----------------------------------------------------
    (bkz: #83276364)
    https://imgur.com/a/zimoihs
    https://en.wikipedia.org/wiki/lee_byung-woo " lee byung-woo (hangul: ???; born january 22, 1965) is a south korean guitarist and composer of film scores."

    bu film muzigi bestecisi, klasik muzik bestecisi degil. bir diger icinde keman piyano gecen muzigi 'klasik' / bati sanat musikisi sanma hezeyani. ben illa guney koreli bati sanat musikisi bestecisi (kuresellemenin getirdigi bu tanima kurban olam) dinleyecegim diyorsan al unsuk chin dinle.
    -------------------------------------
    https://imgur.com/a/e4icd9s
    (bkz: #83298180)

    "silence

    mozart paylaşanlara sadece gülüyorum.."

    troll sanirim, yoksa bir insan bu kadar çapsiz olamaz. sondaki iki nokta da çapsizligin yariçapini iyice sifira yakinsatmis. patetik, iki haneli iq sahibi zat 1770 bonn dogumlu birisinin 'silence' adinda bir yapitinin olabilecegini dusunuyor (olamaz degil gerçi ama ihtimali ilgili yazarin çapindan daha kuçuk) ama mozart paylasanlara da gulmekten geri kalmiyor. gerçi futbol odakli entry'lerinin sikligindan biraz fikir sahibi oluyoruz nasil bir prototiple karsi karsiya oldugumuz hakkinda. baslik kirletmek, ukalalik, cahillik, kendini begenmislik vb. ve bunlarin hepsini iki satira sigdirabilmek.

    iq<80 : ben 6 yasimdan beri beethoven dinliyorum.
    otka: yooooo, o beethoven degil ki, clayderman havasi.
    -----------------------------------------
    (bkz: #83322266)
    https://imgur.com/a/ikk70lg
    i ih o da pek olmamis, sanat musikisi degil o. bestecisi kim, yapitin turu ne? biliyor musun? film muzigi sanirim. bestecisi de film muzigi bestecisi. haydi yan kapiya.
    ------------------------------------------
    gidip en hüzünlü klasik müzik eserleri basligina da yazmayin da, pesin pesin diyeyim: (bkz: #78670341)

    asker emeklisi, yanlis yere parkeden arac on cam silecegi kaldiran asabi apartman yoneticisine dondum ... yerinde, iki satir oku da oyle dinle, paylas.

    al bu da benden
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap