1 entry daha
  • fakülte ikinci sınıfta tek kaçırmadığım ders olan kamu maliyesi dersime giren hocam. o sene son sınavın kamu maliyesi dersi olması sebebiyle yorulmuş, çalışmayıp doğrudan bütünlemeye bırakmıştım. benim gibi dersi takip eden üç arkadaşımı daha bütünleme sınavında salonda görünce tek tek isimlerimizi sayıp tatlı sert çıkışmıştı. çok şükür iyi bir notla kamu maliyesini o sene kazasız belasız tokatlayıp geçmiştim.
    vergi hukukunun en zayıf noktam olmasına rağmen hocanın lisanstaki derslerinin tadının damağımda kalması sebebiyle master aşamasında iki dönemdir kendisinden vergi hukuku derslerini almaktayım. vergiyle değil ama vergi hukukuyla beni barıştırmış ve hukuk tarihi alanında yazacağım master tezime ilham vermiştir. geçen dönem ankara hukuk şeref salonunda yaptığımız ilk derste duvarda kurucu hocaların resimleri ve karşımda cenker göker'i görmemle içimde lisans dönemi yıllarına ait bir hasretlik, fakülteyi layıkıyla okuyamadığım için biraz pişmanlık ve geleneğin tam ortasında kıymetli bir akademisyenden master dersi alıyor olmanın verdiği gururla karışık duygular hasıl olmuştu. :')
    ayrıca master derslerinde izzeti ikramın haddi hududu yoktur. sınırlarını her geçen gün zorlamaktadır. geçen haftaki derste ömrümde içmediğim, sanki abı-hayat çeşmesinden dökülen suyla demlenilmiş müthiş bir kış çayı ikram etmiştir bizlere. hatta bu dönemki meskenimiz olan muvaffak akbay salonuna ocak kurup ustasını getirip yaprak döner ikramı sözünü de vermiştir.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap