44 entry daha
  • bakin net konusayim. belki ordumuz iktidarin ve fetonun politik oyunlari ile gucsuzlestirilmis, yeni nesillerden de sikik bir ordu artcisi cikartsa bile havada karada birazda denizde herkese koyariz. aktif savas diyorsan 30 senedir bir cok taktik silah uygulama gerceklestirdi ordumuz. silahlari kullanimimiz da super cunku bildigin kullaniyoruz. kuskun olan ayrilmis olanlar savas zamani geri donerler. ve iddia ediyorum ordumuzu savas alaninda bire bir acik savasta abd ve rus ordusu gecebilir ki o da teknoloji ustunlukleri nedeni ile ama kara savasinda onlari yine siker atariz.
    ordumuzu kucuk gormeyin derim.

    entrye konu olan basliga da takilmayin. almanya teknoloji uretebilir alt yapisi parasi muhendisi olabilir ama bu karsilastirmalar sacmadir. unutmayin vietnam abd yi sikip atmistir. tamam cok kayip vermistir ama sikip atmistir. hatta yetmemis akabinde cinin de eline vermistir.
    yeterki komuta kademesi guclu olsun (ki bizim suann degil saol akp) ve milleti ordusunun arkasinda olsun(ki bizim asla arkasinda olmadigimiz an olmamistir. 15 temmuzu siklemeyin feto picleri ile ordu ayni sey degildir).
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap