1582 entry daha
  • ademcigim ameliyat esnasindaki ruyasi ile icimi ciz ettirdi. disari yansittigi ofkesine ragmen icin icin sadece sicak ve guven duyabilecegi bir aileye sahip olmak istedigini cok guzel yansitti. herkes gibi iste.

    dizi basroldekilerin uyuzluguna ve kliselere ragmen guzel mesajlar vermeye de devam ediyor. adem boran gibi çocukluğundan alacaklı bireyler yetistirmeyin, zira o borc hic kapanmiyor. sevin, sayin, koruyun, kollayin. gunes tutacak gibi elinden, tabi adem izin verirse, hayata duydugu ofkesini azicik yenebilirse.

    yaa siz esma sultani nasil alzeimer yaparsiniz? ne vardi garip ile mutlu olsaydilar, ikinci baharlarini yasasaydilar. zehir gibi kadin mucadeleyi birakmaz umarim. o kadar cocugu, gelini, torunu bir sekilde etrafinda topluyor, cekip ceviriyor, lazim o hafiza. hem dernek isleri de var, daha secime gidecekler. hirs yaptilar dunuruyle, secilirse bakalim dernek binasini kutuphane yapma vaadi kimden gelecek. sen bi kere profesyonel kaynanalık meslegini icra ediyorsun, ozune don lutfen. girme secim yarisina. bak yeni gelin adayin gulbin mi bulbin mi ne caciksa testere filmine atif yapip binmis bisiklete i want to play a game der gibi geldi. uyuma esma, bu seferki gelin adayin cok disli:) osmancigimi yedirme lutfen ona. adam sessiz, sakin, suskun. karsisina illa bir manyak mi cikmasi gerekiyor! neden kendi halinde bir kizcagiz bulamiyorsunuz? her iliski adrenalin, heyecan dolu mu olmak zorunda? birakin osmanimin pesini:) o da yalniz ve huzurlu olsun.
1014 entry daha
hesabın var mı? giriş yap