3518 entry daha
  • şimdi insanların yaşlarının yetmediği konularda yorum yapma genişliği beni çileden çıkartıyor. birisi kalkmış 2002'de bitikti demiş. diğeri fetö bağlantısıyla ersun'u yedi demiş. birisi çıkmış ilhan'ı kesti demiş. fetullah sayesinde dokunulmazdı falan denmiş.

    hakan şükür'ün zirve yaptığı dönem fetullah ülkenin bir numaralı düşmanı olarak her akşam televizyonlardaydı. gtünü abd'ye zor atan adam mı yaptı asistleri amına koyim? fetullah bu memleketteki en güçlü dönemine eriştiğinde, hakan mecliste millet vekilliği yaptı zaten. futbol kariyeri çoktan sonlanmıştı.

    ulan ilhan mansız kim? kim amına koyim? iki sezon iş yaptı, iki vole vurdu bu kadar. ilhan'ın kesildiği dünya kupasında türkiye yarı final yaptı. daha nereye çıkmasını bekliyordunuz?

    ersun yanal meselesi neredeyse tüm türkiye'nin hep bir ağızdan hakan'ın yaşından ötürü milli takıma çağırılmamasının saçmalık olduğu fikri ile ortaya çıkmıştır. ersun yanal'ın herhangi bir takımdan kovulması için böyle bir gerekçeye ihtiyaç duyulmuyor. adam şampiyon yaptığı takımdan da kovuldu. uyumsuz, abuk subuk menajer bağlantıları olan, overrated bir hoca.

    kendisi iki defa galatasaray'dan gönderilmiştir. gönderilme gerekçesi ise hep aynıdır: takımda gruplaşma yaratmak. ağlayarak gitmek istemediğini söylediği röportajları yaşı yetenler kusana kadar izlemiştir zaten.

    özetle: kendisi bir fetullahçıdır. inandığı güvendiği adam namussuz ve şerefsizdir. hala arkasında duruyor ise kendisinin de ondan bir farkı yoktur.

    öte yandan maalesef bu memleketin gördüğü en büyük ve en başarılı santrafordur. ne teşvik çantacısı ersun ne de survivor mansız, hakan şükür'ün üstlerine basarak yükselebileceği basamaklar değillerdir.
1970 entry daha
hesabın var mı? giriş yap