23 entry daha
  • --- spoiler ---
    --- spoiler ---

    bayik bakisli air marshall daha kendini gosterir gostermek "sapik lan bu" dedirtti biz izleyenlere. adam sucsuz ciksaydi cok sasiracaktim , neyse sapik mapik sirin bir seydi. onu gecersek sean bean in olayina gelelim. nerede benim orklarla savasan boromirim , cok pasifti kendisi , rolu kabul etmeseymis daha iyiymis.
    filmdeki sacmaliklara gelince , bir kere ucak zorunlu iniste cok gecikti , en bastan ucusu tehdit eden unsurlar var , indirilmeliydi o ucak bi yerlere. hadi tamam indi nereye indiyse o ucak , orasi da bir sacma , boyle bosluklar falan var , air mashall kaptandan once ucaktan inmeye yelteniyor , kimse killanmiyor , neyse efenim bu adam geri yukari cagiriyor(jodie foster cagirdi) kaptan ve kabin ekibi iniyor. bu ekipten kimse arkadaslarindan birinin aralarinda olmadigini gormuyor anlamiyor, sonra o arkadas bi ara yaptigina pisman olup ucagin kapisini acip disari cikiyor , apronda turluyor , ortalikta hic bir hareketlenme , aa ucaktan biri indi orada neler oluyor diyen yok. kargonun dondurucu sogugundan bahsetmeyecegim bu ucak hani su an olmayan bi ucak tipi falan ya , kargoya da yapmislar birseyler demekki(isitmislar ne bileyim)
    senaryo olarakkonu guzel ama fakat iste goze bariz batan sacmaliklar da mevcut , onlar olmayabilirmis. sozlerime sapik ve sirin hava polisimizin sozleriyle son veriyor baska holivud filmlerinde bulusmak uzere entry yi yolluyorum : eger seninle evli olsaydim ben de zaten biyerlerden atlardim

    --- spoiler ---
    --- spoiler ---
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap