9 entry daha
  • youtube'daki en saykodelik kanallardan biri. tek bir olayi var, dunyanin cesitli ordularinin hazirladigi mre'leri bulup acmak ve izleyiciye aciklayarak yemek. ama kanalini ilginc kilmak icin hicbir atraksiyona girmiyor adam. ufak bir odada cekilen, super basit, siradan ve sakin kayitlar hepsi.

    ama bir yili askin suredir takip ettigim bu guzide kanalin benimle birlikte 1 milyondan fazla takipcisi var. yani ciddi bir kitle edinmis durumda adam. cunku dunya manyak dolu klsjdbcksljdvs issizin biri oradan buradan buldugu mre'leri yiyor, biz de koca bir mal kitle olarak heyecanla izliyoruz. makul bi izahi yok bunun valla. anlayamazsiniz...

    ozellikle de 50-60 yillik mre'leri acip denedigi videolardaki zevki cok az seyden aliyorumdur. hazine bulmus gibi hissediyor cunku insan. sigara kullanmayan biri olarak ictigi o neredeyse asirlik sigaralarin, kahveyi pek sevmeyen biri olarak turunun ilk ornegi olan hazir kahvelerin falan hayalini kuruyorum bazen. cunku inanilmaz bir keyif icinde deniyor bunlari hayvan herif.

    o da samimi bir deli bu arada. rol yapmiyor yani. bazen sirf cok eski bir seyi yiyebilmis olmak icin kotu kokan ekmekleri falan yiyip "one day i'll die because of these stupid tests" diye kendine kiziyor.

    "alright, let's get this onto a tray"
    "alright, cool, see you"

    insanoglu cok garip bi varlik gercekten de.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap