30 entry daha
  • ön edit: kesinlikle uzak durulması gereken firma! burada yazılanların çoğu muhtemelen reklam amaçlı yazılmış! ellerinde olmayan ürünü satıp, muhtemelen paranızı değerlendiriyorlar. ve işin garibi herkese aynı cevapla dönüyorlar : )

    yine de alışveriş yapmaya niyetiniz varsa; bağımsız olarak, şikayetvar sitesine girip haklarında yazılanları okuyun isterseniz.

    satın aldığım ürün 10 gündür kargolanmadığı halde iletişim kuramıyorum. müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. yaklaşık 50 kişilik bekleme sırası oluyor ve bağlanınca da telefonu kesiyorlar. maillere ve mesajlara da asla geri dönüş yapmıyorlar. şu dakikadan sonra da ne ürün ne de param önemli değil.

    açıkçası bu şekilde dünya kadar insanın parasını değerlendirdiklerini düşünüyorum. şimdi paramı iade etmek için ulaşabilsem (zira ulaşamıyorum) en az bir hafta da öyle bekletecekler. benim durumumda da bir sürü müşteri şikayeti olduğunu varsayarsak parayı faize yatırıp falan değerlendirmiş olmaları muhtemel.

    edit: 10 günün sonunda herkese söyledikleri cevabın aynısını söylediler : ) elimizde sadece teşhir kalmış ^^ size ürünü gönderemiyoruz. isterseniz size çek verebiliriz ^^
    olmayan ürünü mü satıyorsunuz? - yok elimizde teşhir var ^^

    neyse iade istedim. 5 gün de en az onun için bekletecekler muhtemelen. haklarında gerekli tüm yasal işlemleri başlatacağım.

    tekrar edit :/ : 5 gün geçti hala iademi gerçekleştirmediler.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap