• başarılı site. fiyatlar daha uygun. adidas koşu tişörtü iki günde elime ulaştı. bi kaç ürün daha aldım bakalım onlarda da sıkıntı olmazsa buraya güzel şeyler yazacağım.
  • aldığım 3 parça ürün, 2 parça ve 1 parça olarak (sanırım mağzadan gönderildiği için) hızlı bir şekilde gönderilmiştir. tr'de pek bulunmayan, olan yerlerde ise 300 den aşağı olmayan bir ayakkabıyı ise son kalmasının etkisiyle 220ye aldım. bir tek fatura gönderilmemiş onun için de mesaj attım göndereceğiz denildi bekliyorum. an itibarıyla tavsiye ettiğimdir.

    edit. fatura da gönderildi.
  • taksitli satın aldığım ürünün stok hatasından dolayı temin edilemeyecek olması nedeniyle beni biraz yormuş şirket.

    ilk arayan arkadaş "banka tabii bunu size ay ay öder, onu söyleyelim." dedi. sonra uzun süre "bu alışverişe ayırdığım miktarı yalıspor'un bir hatası nedeniyle 6 ay boyunca kullanamayacak olmamın, bu arada seri sonu indirimlerini kaçıracak olmamdan kaynaklı zararını ve enflasyon karşısındaki zararını neden ben üstleneyim?" sorularıma direndi.

    neyse daha inisiyatif alabilecek biriyle görüşmek istedim. bu arada gördüğüm kadarıyla limitim direkt serbest kalırmış: http://www.gold.com.tr/…redikartiiadeislemleri.aspx

    bunu sordum. bilmiyoruz dediler. "yani 5000 tl'lik bir alışveriş yapacak olsam içine gireceğim zararın farkındayız sanırım ikimiz de değil mi? bu zararı benim üstlenmem makul geliyor mu size?" sorusunun üzerine "haklısınız. o zaman biz de müşterimizi üzmeyelim." diye eft ile para iadesi yapmayı önerdiler.

    biraz yorucu olsa da şirket olarak müşteriyle muhatap olan çalışanlarına inisiyatif sunmaları güzel. beklemiyordum doğrusu.
  • çok aradığım siyah beyaz chelsea ceketini 3 günde elime ulaştırdılar.
  • 10 gün önce ödemesini yaptığım ürünü 8 iş günü geçmesine rağmen hala temin edememiş olup telefonla aradığımda ise ''ürününüz 2 defa temin edildi ama ikisinde de defolu çıktı'' (hiç inandırıcı değilsiniz) gibi bir bahane ile para iadesi veya ürün değişimi teklif eden firma. hayır diğer firmaların aynı gün kargo seçeneği bile sunduğu bir rekabet ortamında siz nasıl 5 gün gibi afaki bir kargo süresi verip bunu bile uygulamaktan aciz bir şirkete sahip olabiliyorsuz hayret doğrusu.

    edit: 15 gün oldu hala ürün yok. ''lanet olsun sizin gibi firmaya paramı iade edin lan'' şeklinde rest çektikten yarım saat sonra kargo bildirimi gelmişti 2 gün önce şimdi kargoyla görüştüm adresimi başka ilçe olarak girmişler. hayır şaka mısınız lan siz hahahahahah gülüyorum artık sinirden bu kadar ciddiyetsiz siktiriboktan firma görmedim ben aman uzak durun paranızla rezil olmak istemiyorsanız eğer.
  • ekşisözlük'te hakkında oluduğum olumsuz eleştirilere rağmen aman ya nolcak kırk yılda bir olumsuzluk onların başına gelmiştir benim başıma da gelcek değilya deyip alışveriş yaptığım ve en sonunda beni delirten site. sakın bulaşmayın 20 tl verin sağlam yerden alın.
  • heralde 3 4 kez sorunsuz bir şekilde alışveriş yapmışımdır burda yazılanlar ilginç
  • ekşiye bakmadan alış veriş yaptığım rezil site.

    siparişi pazartesi günü verdim
    salı günü başka bir siteden sipariş verdim adamlar perşembe günü ürünleri bana ulaştırdı.
    yalıspor.com canlı destekten yazdım.
    bana cevap olarak 3-5 gün içinde gönderilecek dediler.
    dedim bugün 4. gün halen bir reaksiyon yok.
    cevap yine 3-5 gün içinde gönderilecek oldu.
    şimdi mail atmışlar siparişim işleme alınmış 3-5 gün içinde gönderilecek.
    yine canlı desteğe yazdım bu ne diye işte beyefendi hafta sonları iş günü olarak görmüyoruz.
    ürünlerinizi 3-5 gün içinde kargoya vereceğiz.
    dedim yani en kötü haftaya çarşamba kargoya verirsin bende en kötü cumartesi günü alırım.
    yine cevap yok.
    bu kadar kötü bir site olamaz uzak durun.
    ben amazondan sipariş etsem bunlardan daha hızlı elimde olurdu.
  • son zamanlarda internet üzerinden aldığı siparişleri geç gönderen ya da hiç göndermeyen ve bugün bakım çalışması adı altında internet sayfasını kapatırken ürün teslimatı konusunda çalıştıklarını da belirten spor mağazası sitesi.yalıspor.com
  • bulaşmayın amanha aman derim 3 arkadaşım aynı şikayetlerle tavsiye etmedi dinlenemdim tesadüftür denk gelmiştir dedim aynı şey başıma geldi tavsiye etmiyorsak bir bildiğimiz var dediler sonra. aldığım ürün 12 gün kargoya verilmedi aradığımda efendim sizin ayakkabı bitmiş eee bittiyse bana nasıl sattınız dedim sistem kaynaklı dedi geçiştirdiler. aynı şey o arkadaşlarada oldu hatta diğerine bir ayakkabı 42 sol ayabbı 44 numara gelmiş defolu eline geçen arkadaşta iade etmek isteyince sıkıntı yapmışlar kısacası şirket politikası haline mi getirdiler ne sizin paranızı 10 gün kullanıp sonrada ürün elimizde yok deyip iade ediyorlar dolandırıcılık.
hesabın var mı? giriş yap