• rezaletin dibidir.

    banka hesabınızda döviz mevduatı var. gün oldu o dövizi çekip kasanıza koydunuz. bir kaç ay sonra lazım oldu ve başka bankaya yatırmanız gerek geldi. o parayı bankaya yatırıyorsunuz ve şok! destelerin içinden 'hafif aşınmış' paraları ayırıyor ve sahte olmamasına rağmen bunları alamam diyor. neden alamazsınız diyorum gösteriyor:

    -bu katlanmış (katlanmış lan katlanmış!!!!)
    -bu eski (???)
    -bu kalemle azıcık çizilmiş
    -bu paslı

    diye diye 6 adet banknotu bana iade etti. sahte değil ise almak zorundasınız zira destenin üzerinde başka bankanın kaşe ve imzası var dedimse de almadı. mecburen aldığım yere gittim. adı lazım değil qnb finansbank adlı banka bozuntusu da bunları alamam dedi. işlemin üzerinden uzun süre geçtiğini sahte olmamasına rağmen de alamayacağını iletti. peki deyip şubeden dışarı çıktım. atm'den 6 adet banknotu yatırdım. 5'ini aldı kaldı 1 adet 100 dolar. içeri girip işlem fişini masaya bıraktım. artık o banknotlar bankanızda dedim.

    dövizciler de az çakal değil. elimdeki paslı 100 dolarla dövizciye gittim. bunu alır mısınız dedim? alırım ama 5 dolarını keserim dedi. geri ver madem dedim. akşamına cep telefoncuya gittim. telefon alacağım bunu alır mısın dedim. havada aldı.

    hülasa, bankadan aldığınız dövizi teker teker şekline şemaline arkalı önlü bakın ve öyle teslim alın. memlekette bankalar dahil herkes çakal.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap