21 entry daha
  • benim gibi, buradaki çoğu basketbol seyircisi gibi 2011 nba lokavtı'na şahit olmuş herkesin kaçırmaması gereken güzel bir steven soderbergh filmi. nba seyircileri olarak spor ekonomisi, oyuncuların ve takım sahiplerinin hakları, televizyonculuk derken epey bir şeyler öğrenmiştik. arada da orta seviyede oyuncular türkiye'ye ve bilumum avrupa ülkelerine gelip oynadılar. güzel oldu biz avrupalı ve ortadoğulu nba severler için de.

    spor filmi ama içinde heyecanlı maç sekansları yok. ama yine de kendisini keyifle izlettiriyor. müzik, moda ve basketbol gibi yakından ilgili olduğum olayların business kısmı her zaman daha çok ilgimi çektiği için de çok beğendim. çıkar grupları nasıl lobi yaparlar, nasıl orta noktada anlaşırlar konusunda da film iyi bir örnek oluşturmuş.

    billions'dan tanıdığım glenn fleshler'i ve sex and the city'nin trey'i kyle maclachlan'ı görmek de şaşırtıcı oldu. trey ne kadar yaşlanmış yav şok oldum adam aklımda hep o doktor trey tipiyle kalacak asjdhhsjdhj.

    reggie jackson, karl-anthony towns ve donovan mitchell'ın konuşmalarına da yer verilmiş. üçünü de severdim ama bu filmden sonra biraz daha sevdim çocuklar dertlerini ne kadar güzel anlatıyorlar ya ajsjdhjsskdjjsdj. parayı görünce sapıtıyorlar diye düşünürdüm de hepsi böyle değil tabii.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap