32 entry daha
  • yeah! home sweet home! mötley crüe'nun içinde neler olup bittiğine nail olduğumuz belgesel/filmdir.

    --- spoiler ---

    hey şeyden önce en sevdiğim sahne elektra temsilcisinin: "sakın kız arkadaşınızı mötley crüe ile yan yana getirmeyin. sikerler." itirafı yaptığı yerdi. bu grup, müzik ve sektörle ilgili bir çok şeyi özetliyor. o şarkıları çalanlar da, dinleyenler de, 80'leri böylesine yaşayanlar da bir şeylerden kaçmak, gittikçe üst üste binen sorunları bir anlığına da olsa düşünmemek için sarılmışlardı glam metal'e. yıllar sonra biz de benzerini yapıyoruz. sıkıcı/zorlu bir günün ardından biramızı içerken girls girls girls dinleyerek keyifleniyoruz. 80'ler ölmedi, en azından bizimle beraber gittiği yere kadar yaşayacak.

    ozzy osbourne sahneleri ise ayrı bir şey. aslında filmde en şaşırmadığım yerlerdi. ozzy kendisi bile söylüyor filmde, durman gereken yeri bileceksin yoksa kafayı yakarsın diye. adamcağızın kafası yanmış halde. ki o dönem randy rhodes ile tekrar şahlandığı dönemdi*.

    filmin sevdiğim bir grubu anlatıyor olmasından başka en beğendiğim yanı sex drugs rock'n roll hayatını özetliyor olmasıydı. daha önce birkaç girdimde de belirttiğim gibi rock star olma hayaliyle büyüyüp bizden bir yol olmayacağına karar vererek hayal kırıklığına uğramış bir nesiliz biz. bizler henüz emeklerken dağılma noktasına gelip rehabilite olmuş grupların yaşamlarını izlemek büyük keyif.

    --- spoiler ---

    edit: chapar sağ olsun uyardı, randy rhodes sonrası dönemmiş.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap