5 entry daha
  • günün birinde muzaffer olacak, oluncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğimiz fikir. nasyonal sosyalizm diye yaftalarken, nazizm ile ilişkilendirmek en basitinden kara çalmaktır. milliyetçi olmak için illa ki diğer milletleri ezmek mi gerekiyor? öncelikle şunu çok iyi anlamalıyız ki, biz bize düşmanlık güdenlere düşmanız. bizi sevenler, evimize gelen misafirlerse bile başımız üstüne. ama hainliği yapan ev halkından dahi olsa, reddetmesini biliriz.

    ülkücü milliyetçi toplumcu olabilir. ama biz ülkücü değiliz. milli görüşçü milliyetçi toplumcu olabilir. ama biz milli görüşçü değişiz. bu solcular içinde geçerli, dinsizler içinde, liberaller içinde...

    beynelminelcilikten ziyade, ayrışmak için bahaneler değil, birleşmek için çareler arıyoruz. bizi bir yapan değerlere sahip çıkıp, bu değerlere saygısızlık yapmayan-hatta sevgi ve saygı besleyen herkesle beraberiz. milliyetçilik, hamaset ve slogandan ziyade hizmetle, toplumculuk ise adamcılık ve çevrecilikten ziyade, makam ve mevkilerde liyakat ve gelir dağılımında hak edişi temel alır. milliyetçilik ve toplumculuk, sağ ve sol değerler gibi gösterilsede, aslında birbiri olmadan ayakta duramaz.

    bu yazdıklarım çerçevesinde, ideoloji gözlüklerinizi çıkarıp yazdıklarımı bir daha düşünün. aradaki farkı göreceksiniz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap