19 entry daha
  • giro102 2. etap: bologna › fucecchio, 205km

    dünkü etapta neler olmuştu?

    kızıl şehir bolognanın eteklerine kurulduğu san luca tepesinin zirvesine çekilen bitiş çizgisinden zamana karşı mücadelesinde en iyi performansı gösteren isim team lotto-visma takımının sloven padalı primoz roglic oldu. 13 dakikanın altına inen tek isim olan primoz roglici takip eden isim de geçen sene gironun kraliçe etabına dek maglia rosayı sırtında aşıyan ama chris froomun ssolo atağıyla büyük hüsran yaşayan micthelton-scott takımının britanyalı pedalı simon yates oldu. üçüncülük ise ölmedik pedallıyoruz diyen messina camgözü nibalinin.
    2. etap incelemesi

    bolognayı geride bırakıp tiren denizine doğru uzanan 2. etap floransaya el sallayıp fucecchio kentinde sona erecek. 205km uzunluğundaki 2. etap yalancı düzlükleriyle pelotonu ilk 50km bayağı meşgul edecek gibi; floransaya dek uzanan sonraki 100km ise bir hayli düz ve turistik bir gezi…

    etabın profili bile ben bir açılış etabıyım diye bağırmakta: iki ara sprint kapısı sprinter pedalları etap sonuna hazırlarken, sınıflandırılmış iki tırmanış da maglia azzurranın sahibini belirleyecek. son 10km kala muhtemelen pelotonun en güçlü sprint treni deceuninck – quick step takımının tricolore mayosu sırtında elia vivaniye etap kazandırmaya çalışırken izleyeceğiz; primoz roglic ise maglia rosa sırtında ikinci gününün keyfini yaşayacak.

    kaynak götüm haber ajansı değil tabii ki aynakol.org!
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap